Info lesmethode

Een lesmethode?

JA! De visie van het ZANGHAUS is gegoten in een lesmethode.

De lesmethode bestaat uit 10 workshops die je zelfstandig (DOE HET ZELF) uitvoert en groepslessen.

Elke workshop behandelt een stukje over de wereld van zingen. Dat wat je leert oefen je met een zelfgekozen nummer binnen het thema van de workshop. Zo leer je stap voor stap meer over jezelf en over zingen.

Lees hieronder verder...

Samen met andere deelnemers?

JA! Dat kan. Er zijn een aantal workshops per jaar die je tegelijkertijd met anderen kunt volgen.
Je volgt de planning die inbegrepen is bij de workshop. In de planning staat stap voor stap uitgelegd wat je per week zou kunnen doen.

Let op: je voert de workshop nog steeds geheel zelfstandig uit. Elke deelnemer gaat thuis of in samenwerking met Linda aan de slag met het lesmateriaal. Aan het eind van je traject sluit je gezamenlijk af in de groepsles. Tijdens de groepsles treed je voor elkaar op (LETTERLIJK KRIJG JE EEN PODIUM) met het lied waar je aan gewerkt hebt.

Check de gezamenlijke startdata en data van de groepslessen in de agenda.

Ik wil meedoen

Vind in de shop alle workshops van de lesmethode waar je uit kunt kiezen.

Onder categorie workshops & groepslessen staan de workshops die een geplande groepsles bevatten en dus gezamenlijk afgesloten kunnen worden.
Ook vind je mini groepslessen: de uitgeklede versie van de groepslessen, die in de lesruimte zonder podium en maximaal 4 personen gegeven worden.

Onder categorie workshops online staan de workshops die je zelfstandig thuis kunt uitvoeren en kun je starten op elk moment.

Hulp nodig bij het uitkiezen?
Klik hier voor een overzicht van alle verkrijgbare workshops.

Meer weten?

Lees verder

'Het mooie van een solo zingen en van het krijgen van een podium is dat je de kans krijgt om je getuigenis te laten horen' (Voices of fire)

Wat is het?

De mini groepsles is een kleine uitgeklede versie van de grote groepsles. Eens per maand worden deze groepslessen gepland in het ZANGHAUS locatie Heeze. Je studeert thuis aan de hand van het thema van de workshop een zelf gekozen nummer in en als afronding hiervan perform je je nummer tijdens de groepsles voor de andere deelnemers.
Zo kun je zien en horen wat anderen onderzocht hebben binnen deze workshop en leer je weer extra van elkaar!

Hoe laat waar en wanneer?

De lessen worden gepland eens per maand op zaterdagmiddag. In het ZANGHAUS locatie Heeze. De mini groepsles duurt 1u en bestaat uit 4 of 5 deelnemers. De data van alle groepslessen vind je terug in de agenda.

Wat gebeurd er in de groepsles?

We beginnen met een stemopwarming binnen het thema van de workshop. Ook bespreken we kort wat het thema voor iedereen heeft opgeleverd. Het 2e gedeelte van de groepsles laat iedereen zijn/haar liedje horen. De andere deelnemers hebben een formulier waarop ze kunnen aangeven wat ze er van vinden.