V & A

Wil je meer info over wat je kunt verwachten als leerling van het ZANGHAUS?

Ga naar 'werkwijze'

Wil je meer te weten komen over wie er achter het ZANGHAUS zit?

Ga naar 'wie is linda'

Wil je meer info over de ZANGHAUS lesmethode?

Ga naar 'info lesmethode'

lees hieronder de meest voorkomende vragen

Staat je vraag er niet bij? Neem gerust contact op

Hoe vaak en hoe lang kan ik les nemen?

Dat hangt helemaal van jouw situatie af. Hoeveel tijd heb je, wat wil je leren en hoeveel geld wil je er aan uit geven. Wanneer zingen, het hebben van zangles of de manier van lesgeven bij het ZANGHAUS nieuw is voor je, dan raad ik je aan om te beginnen met ongeveer 10 lessen van minimaal 30 minuten tot één uur, wekelijks of 2-wekelijks te nemen. Zo kun je er met een regelmaat mee bezig zijn en jezelf een eerlijke kans geven om te wennen aan alles wat er op je afkomt, te ontdekken wat je leuk vindt en andere mensen leren kennen.

Gevorderde leerlingen boeken een les wanneer ze weer toe zijn aan feedback of een andere wens hebben. Je boekt dan eerder een les van een uur of langer. En combineert de lessen met deelname aan programma's en de workshops. Via deze weg leer je mensen kennen en kom je wellicht tot een  samenwerkingen en optredens.

-

Heb ik huiswerk?

Ook dat hangt helemaal van jouw zangwens af. Voorop staat jouw ontdekkingstocht. Jouw motivatie om te leren, hebben we nodig om vooruit te komen. In de les krijg je advies over wat je kunt doen om je doelen te behalen. Soms hoort daarbij dat je even helemaal in een techniek duikt en deze traint, soms hoort daarbij dat je een muziekgenre ontdekt en veel uren steekt in het luisteren van de muziek en lezen erover. Of soms train je voor een optreden of een workshop en steek je tijd in het voorbereiden van je nummer. Er is niet zoiets als vast huiswerk in een vast bepaald leertraject.

-

Zijn er optredens?

Jazeker! Een paar keer per jaar is daar gelegenheid voor. Afhankelijk van wat er georganiseerd wordt; tuinconcert, zondagochtend matinee, opnemen in de studio, zingen met band, noem maar op. Wil je je podiumervaring trainen of je ontwikkeling toetsen voor publiek? Daar zijn de programma's en groepslessen horende bij de workshops van de ZANGHAUS lesmethode uitermate geschikt voor.

-

Vanaf welke leeftijd kun je beginnen?

Zangles in een zangclubje
In een zangclubje kun je starten vanaf 6 jaar. Afhankelijk van de motivatie en concentratie zal blijken wat we kunnen doen in een zangclubje. Eenmaal een groepje bij elkaar, gaan we een  paar lessen proberen en kijken we daarna verder.
Wil je in een zangclubje? Neem contact op en ontdek of je kunt instromen in een bestaand groepje of hoeveel inschrijvingen  dan geef je je bij mij op en

Prive zangles en deelname programma's en workshops
Privé zangles adviseer ik vanaf ongeveer 15 jaar. Er zijn natuurlijk altijd uitzonderingen en speciale wensen. Je bent NOOIT te OUD om te starten, de oudste leerling is begonnen op 81-jarige leeftijd. Voor ieder wat wils. De les en je leertraject worden afgestemd op jouw wensen en mogelijkheden.